Sunday, March 28, 2010

Konsert

Igår var jag och min goda vän Maria på konsert på KB i Malmö. Vi såg Amanda Jenssen (bilden ovan) och jag tyckte att det var en jättebra konsert, hon har så skön röst och bra känsla till den jazziga typen av musik hon framför. Mitt råd är att gå och se henne om ni får möjlighet, det är värt pengarna! Hon har gett ut två skivor än så länge, Killing My Darlings och Happyland, det kan vara dessa som är mina nästa två skivinköp =)

2 comments:

Anonymous said...

OBS komentaren har inget med Amanda att göra - bildgooglar i letandet efter snygga odlingsbäddar och landar på ett inlägg från 2008 på en blogg jag aldrig läst -och där är du! och käraste släkten! gräsligt snygga odlingsbäddar de designat!!! och så bra trädgårdspersonal de verkar ha... kram till er båda från tokhararna

Linnea said...

Hejsan sötaste små tokhararna =) Välkommen till min blogg! Här är (nästan) alla kommentarer mycket välkomna och de behöver inte alls ha med inlägget att göra, en liten hälsning är alltid trevlig! I måndags var vi på lotten och skulle hjälpa till men jag tror att vi mest åt korv och drygade oss med "smarta" kommentarer och knasiga idéer. Så vi får se om vi är välkomna tillbaka ;-)