Saturday, April 17, 2010

Full fart på kolonilotten

Nu är våren här och det jobbas för fullt på Catta och Henkes kolonilott. Calle och jag är där ibland och kollar läget, vi fikar och snick-snackar mest =)
Snart är alla 4 odlingsbäddarna klara. Det kommer att bli potatis, jordgubbar, örter, blommor och kanske någon morot om man har tur (iaf om jag får önska).

Stugan är på plats och ska nu börja inredas så att vi kan sitta där och fika och mysa när det regnar.

3 comments:

Anonymous said...

Ser bra ut. Fortsätt "så där" så blir det nog bra. Kjelle

Catta said...

Det ser ju faktiskt ganska rakt ut! Det är det ju inte men ändå. Det SER ut att vara det...:-)
Klart det blir morötter förresten!
Vi ska bara måla om dörren och vindskivorna och boden. Och installera köket och lägga singel runt odlingsbäddarna. Och plantera ett äppelträd och sätta upp en grind...osv, osv. Men lite morötter ska vi allt hinna med. De växer ju av sig själva!

Anonymous said...

många fina bäddar blir det i lund! själva har vi lagt ca en halvtimme på att sätta ut 6st pallkragar på ojämn gräsmatta -klart! ute vid vägen ligger två lass matjord och packas av regnet så att de ska bli extra mysiga att jobba med i helgen... hos oss blir det blommor, örter, lök, mangold, rädisor och hallon. ge det någon månad så är ni välkommna att inspektera (med reservation för att det hela kan ha förvandlats till en installation bestående av 6 lådor exotiskt ogräs...)! kram från tokhararna